Soita meille: 050 690 15 sähköposti: info@westtoptrading.fi
Käy meillä: Dynamotie 1, 65320 Vaasa

 

Yrityksestä

West Top Trading Oy on etabloitunut yritys purku- ja rakennusalalla ja on erikoistunut timanttiporaukseen ja –sahaukseen, erikoisräjahtämiseen ja palokatkoon. Yritys on nyt toiminut yli 10 vuotta lähellä asiakkaitaan. Luultavasti ei löydy sellaista työtä alalla jota emme olisi tehneet. Olemme ongelmanratkaisijoita joilla on asiakas, laatu ja toimitusvarmuus keskiössä! West Top Trading toimittaa mitä olemme luvanneet ja oikeaan aikaan. Tuomme liikearvoa asiakkaidemme toimintaan olemalla joustavia mutta silti tinkimättä laatuun tai toimitusvarmuuteen.

Olemme se luotettava linkki teidän rakennus-, remontti- tai purkuprojektissa – We break Stuff!

Leif Pajala, West Top Trading Oy:n omistaja ja toimitusjohtaja

Aloitin yrittäjäurani monta talvea sitten palkattuna lumenauraajana. Seuraavana vuonna panostin kunnolla ja ostin Brokk Minicut-koneen, joka oli Vaasan ensimmäinen laatuaan siihen aikaan. Se tuntui isolta. Sen jälkeen on vain lähtenyt rullaamaan eteenpäin. Tänä päivän voimme tarjota kaikki rakennusalan palvelut yhdestä luukusta; purku- ja rakennushommista palokathoihin ja dokumantointiin.

Meillä on ammattitaitoinen henkilökunta joka palvelee ja auttaa asiakkaitamme. Pyrimme pitämään toimitusaikoja ja toimittaa sellainen laatu jonka takana voimme seistä. Yksi meidän tunnuslauseista on että jätämme aina puhtaat tilat jälkeemme, olisi asiakas yksityinen, organisaatio tai yritys.

Vanhana A-motocross ajajana näen yhtälaisyyksiä yrittämisessä ja urheilussa. Sinun on keskityttävä lopputulokseen ja maaliin, mutta kun lähtölaukaus pamahtaa työskentelet kivenkovaa urakassa ja reagoit vaistomaisesti kaikkiin radalle esiintyneisiin esteisiin.

Toivottavasti kuullaan jälleen kun teillä on joku mielenkiintoinen projekti joka saamme ottaa
haltuun.

Leif Pajala

TJ, West Top Trading Oy

Ota yhteyttä