Ring oss: 050 690 15 Mejla oss: info@westtoptrading.fi
Besök oss: Dynamovägen 1, 65320 Vasa

 

Om företaget

West Top Trading Ab är ett etablerat företag inom rivnings- och byggbranschen med specialisering på diamantborrning och -sågning, specialsprängning och brandtätning. Företaget har nu jobbat i nära kundförhållanden i över tio år. Det finns väl inte en typ av jobb inom branschen som vi inte har utfört. Vi är problemlösare med kunden, kvalitén och leveranssäkerheten i fokus! West Top Trading levererar vad vi lovat i rätt tid. Vi tillför affärsnytta i våra kunders verksamhet genom att vara flexibla mot kunden men ändå hålla vår kvalité och vår leveranssäkerhet.

Vi är den pålitliga länken i ert bygg-, renoverings- eller rivningsprojekt – We break Stuff!

Leif Pajala, ägare och vd för West Top Trading

Jag började min företagarbana som inhyrd snöröjare för många vintrar sen. Året därpå satsade jag ordentligt och köpte en Brokk Minicut, vilket var Vasas första på den tiden. Det kändes stort. Sen har det rullat på av bara farten. Idag kan vi i samma lucka erbjuda alla tjänster; allt från rivning och byggning till brandtätningar och dokumentation.

Vi har en proffsigpersonal som servar och hjälper våra kunder. Vi strävar efter att hålla våra leveranstider och leverera en sån kvalitet som vi kan stå för. Ett av våra motton är att vi alltid lämnar rena utrymmen efter oss, oberoende om kunden är privat, organisation eller företag!

Som gammal A-crossförare ser jag likheter med att vara företagare. Du måste vara koncentrerad med fokus på målet, men när startskottet smäller så jobbar man stenhårt med sin entreprenad och reagerar instinktivt på alla hinder som kommer i vägen.

Hoppas vi hörs igen då ni har nåt intressant projekt som vi får ta itu med.

Leif Pajala

Vd, West Top Trading Ab

KONTAKTA OSS